Best Western Plus Time Hotel

Hagaparken!

Sedan 1800-talet är Hagaparken ett omtyckt utflyktsmål för Stockholmarna och ett av Sveriges med besökta fritidsområden. Hagaparken ligger 10 minuters promenad från Time Hotel och är värt ett besök. Ta en löprunda, avnjut en picknick eller besök några av de vackra byggnader som finns där.
De har flera val av restauranger och fik på området såsom Haga Forum, Koppartälten och Fjärilshuset.

Denna vackra oas mitt i Stockholm är uppskattad för sin exceptionella skönhet, omväxlande promeneradstråk och historiska byggnader. Hagaparken är en del av Kungliga Nationalstadsparken som var den första i sitt slag i världen. Det är förmodligen Sveriges främsta engelska landskapspark. Den anlades på initiativ av Gustav III och är därför också känd som den "Gustavianska parken". Gustav III uppförde Ekotemplet, Turkiska kiosken och Koppartälten i Hagaparken. Han uppförde även ett lustslott Hagaparken som idag tillhör höjdpunkterna i svensk konsthistoria – Gustav III:s paviljong.

Hagaparken är öppen för allmänheten 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året om!

Läs mer om Hagaparken HÄR!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse