Best Western Plus Time Hotel
Best Western Plus Time Hotel söker sommarpersonal till vår reception   

Best Western Plus Time Hotel i Stockholm erbjuder 144 hotellrum varav 15 är studios med minikök för långtidsboende. Hotellet har en lobbybar, konferensrum, styrelserum, relaxrum samt garage i huset. Vi har etablerat oss som ett av Stockholms mest prisvärda 4-stjärniga hotell för såväl affärs- som fritidsresenärer vilket vi är mycket stolta över. Hotellet ingår i Best Western Hotels som är världens största hotellkedja med över 4200 hotell runt om i världen.

Vi ser att du som söker redan arbetat inom hotell och  ska brinna för service, vara utåtriktad och alltid ha ett leende på läpparna. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarskännande och initiativrik samt räds inte att hugga i när det verkligen behövs.

Du har vilja och intresse att på eget initiativ skaffa den information du behöver för att kunna ge bästa service till dem du möter i din yrkesroll. 
Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete. såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, konferensservice, bokningar, emailkorrespondens och  turistinformation.

Receptionen har även hand om försäljning och service i vår lobbybar samt ser till att det är rent och snyggt i vår lobby.
Vi arbetar i Fidelio/Suite8 och har rullande schema dag/kväll samt varannan helg.

Det är meriterande om kunnande om hotelldatasystemet Fidelio Suite 8 eller liknande hotellbokningssystem.
 God svenska och engelska i både tal och skrift, ett tredje språk är meriterande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att  kontakta Sara Jansson 08 -54 54 73 00  sara.jansson@timehotel.se 

Varmt välkommen med din ansökan  ! 

 

 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse