Best Western Plus Time Hotel

Lilla Ego - en matupplevelse i mästarklass!

Det här är restaurangen som snabbt kom att bli en snackis i Stockholm, det får en att känna sig lite nervös på ett härligt sätt inför besöket. Här lagar kockarna maten på ett sätt som får vilken besökare som helst att känna att det är speciellt. Tallrikarna tillåts att se ut som konstverk och rätterna består av fantastiska råvaror presenterade på nya sätt och i nya smakkombinationer. Det är gott.

Här finns inga vanliga klassiska menyer utan allt är väldigt lättsamt och charmigt. Menyerna är blädderblock som hänger på väggen. Köksmästare är talangfulla Daniel Räms och Tom Sjöstedt som tillsammans skapar magi och smakglädje till ett rimligt pris. Man märker tydligt av deras kärlek till mat. Ett vinnande koncept som gjort att folk köat i månader för att få ett bord.

Bordsbokning
Det kan som ovan hintat om, vara svårt att få bord på Lilla Ego. Man måste oftast boka långt i förväg för att bli försäkrad om en plats. Värt att känna till är att det inte är helt kört om ni inte hunnit boka, för det finns nämligen alltid 8 lediga matplatser i baren (drop-in) från 17:00. Vi rekommenderar i så fall att man är där till 17 alternativt lite senare under kvällen.

Meny Lilla Ego
 Menyn hittar man på hemsidan men utöver det brukar det alltid finnas några tillägg som presenteras på restaurangen: “Fler varmrätter och alla desserter finns på väggen och ändras när det behövs” kan man läsa på deras hemsida. Det är svårt att inte gilla allt som finns på menyn.
Vi ångrar aldrig ett besök på Lilla Ego!

Om Lilla Ego
Adress: Västmannagatan 69
Bordsbokning:
Här eller 08-27 44 55 (telefontid kl 15-17)
Öppet: Tis-lör 17-23
Prisklass: Mellan
Till restaurangens hemsida

Mästarklass enligt White Guide
Läs SVD’s hyllning till restaurangen

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse