Best Western Plus Time Hotel
Tennstopet – där dåtid och nutid förenas

Tennstopet eller ”Stopet” som det kallas av Stockholmarna själva, perfekt när du vill njuta av tidlösa klassiker i en härlig och anrik miljö.
Du finner Tennstopet i gamla Klarakvarteren vilket skvallrar om vilka besökarna varit under åren. Bara ett stenkast från hotellet hittar du restaurangen. En tidlös restaurang med en historia som letar sig tillbaka ända till 1860-talet, personer som Monica Z, Cornelis och Jan Guillou är exempel på personer som sökt sig till Tennstopet för okonstlad husmanskost under åren. Stammisarna har under åren blivit fler och fler.  Under alla år har Tennstopet varit en samlingsplats för tidningsfolk och författare.
  
Under 2015 gavs det ut en bok där man hyllade krogen, där kan vi läsa: “Om väggar kunde tala skulle de på restaurang Tennstopet i Stockholm ha mycket att berätta” och vi kan ingenting annat än hålla med. Hit kommer man för att uppleva ett stycke historia över en god bit mat och dryck.

Meny
Tennstopet Menyn speglas då som nu efter jaktsäsongens och naturens kalender och inbringar ett löfte om svensk husmanskost. På menyn hittar vi allt från hare och skrei till den kända ungkråkan och även bävern.  Så vad ska man äta på Tennstopet?
Vi har många favoriter på menyn t.ex. den klassiska S.O.S  eller varför inte Biff Rydberg med äggula och senapskräm. Här hittar du hela menyn!
Du finner restaurangen i hörnet Dalagatan/Odengatan. Absolut värt ett besök tycker vi!

Om Tennstopet
Adress: Dalagatan 50
Bordsbokning:
08-32 25 18 alt bokning@tennstopet.se
Öppet: Mån–fre 11.30–01, lör- och helgdagar 13–01
Prisklass: Mellan
Läs mer om Tennstopet här!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse