Best Western Plus Time Hotel
Tranan - ett säkert kort!

Klassiskt och gediget kan man beskriva Tranan. En ställe att mötas upp och umgås på över en bit mat sedan 1929. Unikt i sin sak är att Tranan varit öppet sju dagar i veckan i snart 75 år. Stamgästerna själva kallar Tranan för “Klubben” och Stockholmarna själva återvänder titt som tätt till denna charmiga kvartetskrog.

Vi rekommenderar varmt Tranan för både lunch och middag men också för en drink. En trevlig restaurang inte alls långt från hotellet, en promenad på cirka 10 minuter. Inredningen har sitt ursprung från Stockholms Bryggerier som under 30-40 talet försåg Stockholms ölkaféer med inredning, och eftersom Tranan ligger på samma adress nu som då, så är det så det ser ut.

Meny Tranan
Maten är vällagad och man vet vad man får. Här kan du njuta av internationella rätter men också Tranans klassiker så som smörstekt strömmingsflundra och rårakor. En del påstår att Tranan har några av Stockholms godaste köttbullar och vi kan inget annat än hålla med. Strömmingen har funnits på menyn sedan restaurangen öppnade. Utöver Tranans klassiker hittar vi skaldjur, fisk, kött och vegetariska rätter och man blir alltid mätt och belåten efter ett besök här.
menyn finns verkligen något för alla.

Tranan Bar
Vi ska även slå ett slag för baren som är väldigt trevlig. På barmenyn hittar du välkomponerade drinkar och cocktails, och visst blir man glad när man också kan beställa mat till baren från deras barnmeny. Man kan t.ex. beställa deras Falukorvsmacka med ägg och majonäs för 75 kronor.
Här hittar du barmenyn.

Om Tranan
Adress: Karlbergsvägen 14
Bordsbokning: Här eller 08-52728100
Öppet: Mån - fre 11.30-23, lör-sön 12-23
Prisklass: Varmrätt 165- 345:-
Till restaurangens hemsida
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse