Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo

Information om coronaviruset (Covid-19)

Kära gäster,

Time Hotel och vår bokningsservice har öppet som vanligt. 

Vi tar spridningen av convid-19 på allvar och följer myndigheternas samt WHO (World Health Organization) rekommendationer gällande viruset.
Nedan kan du se vilka försiktighets åtgärder vi har vidtagit på Time Hotel ;

Vad har vi gjord på Time Hotel 
  • Vi har ökat städfrekvensen och finjusterat städrutiner på allmänna ytor. Vi kommer att rengöra både på hotellrum och andra områden som ofta är i kontakt med händer (exempelvis dörrhandtag, kranar, hissknappar, Fjärrkontroll) mer frekvent.
  • Utöver det har vi ställt handsprit fram vid ingång till frukostmatsalen samt på receptionsdisken.
  •  Alla Time Hotel anställda som har besökt områden som utsatts för coronaviruset eller har influensa symtom utmanar vi dem att stanna hemma och ta kontakt med sjukvården.
  • Du är välkommen att bo hos oss som vanligt! Men kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare. 
Avbokningsregler:
Bokningar gjorda på vårt flexibla pris kan avbokas fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. För alla reservationer som beskrivs som "icke-återbetalningsbara" ("Early Web Special" och "Best Save"), bokade före den 13 mars 2020, gäller ordinarie bokningsregler. Vi hänvisar till gästens reseförsäkring eller eventuell kreditkortsförsärking, för återbetalning i samband med avbokning.

Vi hoppas att den här tiden snart är förbi och att allt kan återgå till det normala, men till dess gör vi vårt bästa för att anpassa oss till situationen. 
Ta hand om varandra! 
 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.