Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo

Information om coronaviruset (Covid-19)

Kära gäster,
Vi tar spridningen av convid-19 på allvar och följer myndigheternas samt WHO (World Health Organization) rekommendationer gällande viruset.
Nedan kan du se vilka försiktighets åtgärder vi har vidtagit på Time Hotel ;

Vad har vi gjord på Time Hotel 
 • Vi har ökat städfrekvensen och finjusterat städrutiner på allmänna ytor. Vi kommer att rengöra både på hotellrum och andra områden som ofta är i kontakt med händer (exempelvis dörrhandtag, kranar, hissknappar, Fjärrkontroll) mer frekvent.
 • Utöver det har vi ställt handsprit fram vid ingång till frukostmatsalen samt på receptionsdisken.
 •  Alla Time Hotel anställda som har besökt områden som utsatts för coronaviruset eller har influensa symtom utmanar vi dem att stanna hemma och ta kontakt med sjukvården.
 • Vid frukostbuffén säkerställs en god hygien, bestick och fat byts ofta och handsprit finns tillgängligt för de som önskar. Vi erbjuder även "Best Breakfast to go". 
 • Du är välkommen att bo hos oss som vanligt! Men kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare. 

LÄS MER OM VÅRT KVALITETSARBETE 

Av/Om bokningsregler:
Nu mer än någonsin behöver vi något att se fram emot. Samtidigt kan det kännas otryggt att boka hotell i dessa osäkra tider. Men vi vill inte att det ska hindra dig från att drömma om sommarens och höstens resor. Hos oss kan du känna dig trygg när du gör en bokning. Du kan välja mellan att betala fullpris för full flexibilitet, eller vårt lägre prisalternativ, som nu ger dig möjlighet till fri ombokning

 • Bokningar går att ändra kostnadsfritt Vistelsen kan av-/ombokas beroende på vilket prisalternativ du valt 
 • Best Breakfast ingår alltid i priset och går att få som takeaway
 • Du behåller din medlemsnivå i Best Western Rewards t.o.m. 31 januari 2022
  Vi hoppas att den här tiden snart är förbi och att allt kan återgå till det normala, men till dess gör vi vårt bästa för att anpassa oss till situationen. 
  Ta hand om varandra! 
   
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse