Erbjudanden för din speciella helg.

Ta chansen att boka något av våra hotellerbjudanden! Passa på att koppla av och ladda batterierna i Stockholm på Best Western Plus Time Hotel eller boka in en helkväll på Golden Hits eller Wallmans med våra prisvärda hotellpaket. Vårt centrala läge gör oss till ett optimalt alternativ för konferens, weekend eller för en övernattning. Vi har flera olika rumsalternativ som passar allt från större familjer och företag till bekväma singelrum för den som reser ensam. Boka direkt via vår hemsida för bästa pris!

För att vara säker på att dina behov blir mötta är det viktigt att du uppger dina önskemål när du bokar ditt boende hos oss. Det gör det lättare för oss att se vilket rum som passar allra bäst för dina förutsättningar.

*Kostnadsfri avbokning 14 dagar innan ankomst
Mail: reservations@timehotel.se Telefon: 08 54 54 73 00

Wallmans - En oförglömlig kväll 

Wallmans Showpaket med  en övernattning på Time Hotel

Time to Party - Golden Hits 

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa?

Just You and Me! 

Passa på att ta förmån av detta lyxigt erbjudande där just ni får en chans att stressa av, samla ny energi och bara njuta! 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.