Green Key hotell

Som ett av 2600 hotell världen över är vi certifierade enligt Green Key, en internationell miljömärkning som är speciellt utformad för hotell och konferensanläggningar. Det innebär att vi har högt ställda krav på oss som vi måste leva upp till. Bland annat har vi en strikt miljöpolicy som innebär att vi använder energibesparande teknik och har aktiva åtgärder på plats för att minska vattenförbrukning och kemikalieanvändning för tvätt och rengöring. Certifieringen ställer också krav på en viss del ekologiska, rättvisemärkta och/eller närproducerade varor, vilket vi ser som en självklarhet. Vi har ständiga dialoger med våra leverantörer för att hela tiden erbjuda mer klimatsmarta lösningar och alternativ.

I Green Keys miljökrav ingår också att årligen upprätta nya, högt ställda miljömål. Förutom att minska vår egen förbrukning ingår också att informera och uppmuntra våra gäster till att minska sin egen klimatpåverkan både när de bor hos oss och när de bor hemma. Vi arbetar aktivt för att våra gäster ska ha en så trevlig upplevelse hos oss som möjligt, både idag och i framtiden. Vårt mål är att inte bara leva upp till Green Keys miljökrav utan att överträffa dem. Vi är stolta över att vara med i arbetet för en friskare planet. Dessutom är vi certifierade som väl brandskyddet hotell så att du kan sova lugnt om nätterna.

www.greenkey.global

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.