Nytt Hotel i Solna Strand

Grow Hotel är namnet på det nya hotellet som öppnar hösten 2018 i Solna Strand, Landsvägen 30. Hotellet skall ingå i Best Western Hotels & Resort och får namnet Best Western Plus Grow Hotel.  

Hotellets attraktiva läge på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med närheten till den pulsande och trendig småstaden Sundbyberg med sina kommunikationer, restauranger och butiker kommer att komplettera behovet av ökad service och övernattningsmöjligheter i området.     
Best Western Plus Grow Hotel får 8 våningar, 176 rum, restaurang, bar, lounge, gym och sauna. Det blir ett fyrstjärnigt modernt och hållbart hotell som erbjuder attraktiva hotellrum samt rum med pentry där stor vikt läggs vid design, utformning och smarta digitala lösningar. Ambitionen är att skapa en mötesplats med en inbjudande lounge och restaurang/bar. Hotellets spännande mat- och dryckesutbud kommer att skötas av Aveqiagruppen med David Berggren. Kommunikationer till hotellet är mycket goda. Solna Strands tunnelbana ligger 300 m från hotellet, Flygbussarna till och från Arlanda flygplats stannar utanför hotellet. För bilburna finns det ett bevakat garage intill hotellet. I Sundbybergs centrum finns ytterligare en tunnelbanestation samt pendeltåg och tvärbana.

För mer information, kontakta: 
Reshi Chibba, VD, Best Western Plus Time Hotel Tel. 0708 -80 23 73 reshi.chibba@timehotel.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.