Best Price Best Western Rewards
Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo
Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

”Det ska kännas som att komma hem”


Vad har en omorganisation på LM Ericsson på 1970-talet att göra med en familjeägd hotellrörelse på 2000-talet? Det mesta faktiskt. Min far, som kom till Sverige från Indien på 50-talet, förlorade sin anställning då. Rådvill om vad han skulle göra köpte han ett pensionat på Odengatan, som han började driva med hjälp av min mor.


Deras signum var att det skulle kännas personligt och hemtrevligt. Kort sagt: att bo på deras pensionat skulle kännas som att komma hem. Jag tillbringade mina skollov och helger med att jobba extra där. Tidigt fascinerades jag av den färgstarka hotellmiljön – alla intressanta människor som arbetade där. För att inte tala om de spännande gästerna som kom och gick. Några kom tillbaka år efter år. De älskade mammas och pappas hemtrevliga och diskreta service.

Det föll sig därför helt naturligt för mig att ge mig in i hotellbranschen. Jag kunde inte föreställa mig något roligare. Efter tre års hotellstudier i Österrike och några intensiva år i branschen i Österrike, Schweiz och Stockholm dök tillfället jag hade drömt om upp: att förvärva och driva ett eget hotell. 1991 köpte vi Hotell Haga med 38 rum i samma fastighet som dagens Time Hotel. Samtidigt gick Sverige in i en lågkonjunktur. Vi fick göra allt själva. Vi tog begreppet ”personligt och familjeägt” till en helt ny nivå. Med hårt arbete, okuvlig vilja och ständigt fokus på våra gästers välbefinnande och komfort tog vi oss igenom svackan och kom ut på andra sidan. Med stärkt självförtroende. Vi hade lärt oss hotellverksamhet och service från grunden.

I dag har Time Hotel vuxit till 144 rum men vårt framgångsrecept är oförändrat. Känslan hos dig som gäst ska vara exakt densamma som min far ville på Pensionat Oden på 1970-talet: det ska kännas som att komma hem.

Välkommen hem till oss.

Anita Chibba
Renata Chibba
Reshi Chibba

VD och grundare av Time Hotel


Ps. som en diskret hyllning till min far och mor går en ton av Indien – en del av mitt ursprung – genom hela Time Hotel. Mest iögonfallande är konstverket på den 10 meter höga väggen i vår lounge, som består av 60 separata tavlor med mönster inspirerade av min mors saris. Även i rummen finns tavlor och mattor med kopplingar till Indien och Asien. Liksom på varje våningsplan där liljan går igen i olika former och utföranden. Även om vi är ute och reser i världen får vi aldrig glömma var vi kommer ifrån.

Time Hotel Stockholm
Vanadisvägen 12
113 46 Stockholm
Sverige

Tel: 08- 545 473 00
Fax: 08- 545 473 01
E- mail: info@timehotel.se 
Bokning:reservations@timehotel.se

Maila oss.
förnamn.efternamn@timehotel.se

Reshi Chibba
VD/Hotellchef  BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse