Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo

General Data Protection Regulation (GDPR)

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.

Best Western International, Inc. (i detta dokument refererat till som ”BWI” och ”oss”) vill värna om din integritet och vill därför att du informerar dig om hur vi samlar in och använder personlig information (som definieras nedan). Referenser till ”BWI”, ”vi” och ”oss” i denna integritetspolicy syftar till alla, beroende på sammanhang, på BWI och alla BWI underställda bolag.Genom att använda denna Site eller en mobilapplikation (”Site”), eller genom att delge personlig information till BWI, eller genom att på annat sätt indikera att du godkänner att motta marknadsföring eller annan information från oss, så godkänner du även alla handlingar utförda av oss för att hantera din privata information som stipuleras i denna policy. Om du inte godkänner villkoren och bestämmelserna i denna policy, vänligen avstå från att använda denna Site, samt från att delge BWI någon form av personlig information genom vår Site, eller någon annanstans.Denna policy behandlar inte insamlad, användning eller delgivning av information som gjorts av tredje part, vilket inkluderar tredje part som äger eller driver Best Western®-märkta hotell och anläggningar (”licensierade hotell”), samt tredje part i form av Best Western-anslutna organisationer som har tillstånd att driva licensierade hotell utanför USA, i olika länder och territorier i världen (”dotterbolag”). Licensierade hotell och dotterbolag är självständiga enheter som varken ägs eller kontrolleras av BWI eller BWI:s underställda företag. Licensierade hotell och dotterbolag kan ha egna integritetspolicys, vilka kan skilja sig från denna policy. Om du vill veta vilken integritetspolicy ett enskilt licensierat hotell eller dotterbolag har, var god läs igenom deras respektive policys och inte denna policy. Denna policy är utformad för att i ett mycket brett spektrum beskriva hur vi hanterar information på ett globalt plan, men denna hantering kan vara mer begränsad i vissa områden på grund av restriktioner i form av lagar. I de fall att någon del eller bestämmelse i dessa villkor enligt lag ej är tillåten i ditt land, din stat eller i din provins, så godkänner du att de resterande delar i dessa villkor som är tillåtna enligt lag skall gälla för den maximalt godkända tid som lagen medger att de gäller.


PERSONLIG INFORMATION SOM VI SAMLAR IN

BWI får samla in ”Personlig Information” från dig, vilket innebär information som identifierar dig som en individ, eller information som kan hjälpa till att identifiera dig. Vi får till exempel samla in:kontaktinformation, såsom ditt namn, din postadress, din e-postadress och ditt telefonnummer;kreditkortsnummer annat betalningskontonummer, fakturaadress, samt annan betalnings-, och fakturainformation (“betalningsinformation”);medlemsinformation för Best Western Rewards®("BWR®") loyalitetsprogram, användarkontoinformation för onlinekonto, profildetaljer och lösenordsdetaljer samt all typ av bonusprograminformation eller information om medlemskap i resebonusprogram;dokumentation och kopior på din korrespondens med oss i det fall att du kontaktar oss;information som är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla speciella önskningar och förfrågningar (t.ex. hälsotillstånd som kräver särskilt rum);gästinformation, vilket inkluderar information om vilka hotell du tidigare har bott på, datum för ankomst och avresa, och vilka typer av produkter och tjänster du köpt;information samlad genom övervakningskameror, nyckelkort och andra säkerhetssystem; och;i begränsade fall, information som handlar om kundernas kreditvärdighet.

Vi får samla in personlig information om dig från ett antal källor, vilka inkluderar:genom hemsidan;genom reservationer och genom kundservice;genom sociala medier och märkets digitala kanaler (t.ex. Facebook, Twitter);från BWI:s dotterbolag, från licensierade hotell, underställda bolag eller annan tredje part; ellernär du i annat fall frivilligt ger din personliga information till oss, vilket inkluderar personlig information given till oss i samband med vårt lojalitetsprogram (d.v.s. BWR).

LÄS MER HÄR

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
- 15% rabatt idag!

Boka ditt hotellrum här och få 15% rabatt

Boka nu