Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Konferens i Stockholm

 

Behöver du och ditt företag ordna konferens i Stockholm? På Time Hotel kan du uppleva en konferens i en lugn och avskild miljö och ha närhet till både storstadens puls och Hagaparkens lugn.

 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder ta fram olika typer av konferenser och evenemang och törs därför utlova yppersta service för dig och dina gäster. Vårt förslag är att börja dagen med vår välkända frukostbuffé och sedan fortsätta i någon av våra konferenslokaler.

De två lokaler vi erbjuder för konferens i Stockholm är Talk Room och Time Room. Det större, Talk Room – med en separat cafédel i direkt anslutning – har plats för upp till 73 personer, medan det mindre, Time Room, har plats för upp till 12 personer. Alla våra konferenslokaler är självklart utrustade med WiFi och den senaste tekniken.

I konferensrummen

- Wifi
- Pc-projektor
- Laserpekare
- Whiteboard
- Blädderblock, block och pennor
- Kontorsmaterial 
- Fönster
- Telefon
- Cafédel

Talk Room


Talk Room är en flexibel, stor ljus lokal på 75 kvm och 73 platser. Här kan du ha stora till mindre möten, events, föreläsningar eller frukostmöte.

 Time Room


Time Room är ett lugnt och ljust rum på 21 kvm och 12 platser. Perfekt för presentationer, intervjuer, budget och planeringsmöten.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse