Konferenslokaler i Stockholm

Best Western Plus Time Hotel erbjuder helhetslösningar för din konferens, ditt möte eller andra typer av företagsevent. Vi har lång erfarenhet av den här typen av arrangemang och du kan räkna med service av yppersta klass för ditt event. I våra moderna, ljusa konferenslokaler har vi plats för ett stort antal konferensdeltagare utan trängsel. Är det en mindre sammankomst har vi rummen som passar även för detta.
Alla våra konferenslokaler är självklart utrustade med den senaste tekniken och
WiFi. 

Boka konferenslokaler i Stockholm

En viktig faktor för en lyckad konferens är lokalens läge, gärna där det är enkelt för gästerna eller kunderna att ansluta, framförallt om man väntar långväga gäster. Vårt hotell och våra konferenslokaler ligger med god tillgång till alla kommunikationer i centrala Stockholm.

Kommer du eller någon av deltagarna med bil till konferensen eller eventet finns möjlighet att parkera i parkeringsgarage till reducerat pris. Vi skräddarsyr lösningar som passar just för dina behov med lunch, fika och middag för att dina konferensdagar ska vara så trevliga och produktiva som möjligt.

I konferensrummen

Wifi
Pc-projektor
Laserpekare
Whiteboard
Blädderblock, block och pennor
Kontorsmaterial 
Fönster
Telefon (Time Room)
Cafedèl (Talk Room)

Frukostmöte i centrala
Stockholm

Är man morgonpigg är finns möjlighet att starta arbetsdagen redan innan ordinarie arbetstid. Boka ditt frukostmöte hos oss. På Best Western Plus Time Hotel kan du boka ett mötesrum för 2-10 personer med frukost för två eller fyra timmar.  

Boka:
reservations@timehotel.se eller 08 54 54 73 00
Det går inte att kombinera detta paket med andra erbjudanden och rabatter.

I PAKETET INGÅR:  Stor Frukostbuffè. Best Breakfast frukost, Mötesrum Time,  2-10 personer, WIFI, Projektor
Vatten och godis 

WIFI PC-PROJEKTOR      LASERPEKARE      WHITEBOARD      BÄDDERBLOCK     
BLOCK OCH PENNOR     KONTORSMATERIAL      FÖNSTER     CAFEDÈL 

Talk Room
- Vår största lokal

Vår största lokal , Talk Room är en flexibel stort ljus lokal på 75 kvm och 73 platser. Här kan du ha stora till mindre möten, events, föreläsningar eller frukostmöte. Det finns en separat cafèdel i direkt anslutning till Talk Room. 

WIFI          PC-PROJEKTOR          LASERPEKARE         WHITEBOARD          BLÄDDERBLOCK
BLOCK OCH PENNOR          KONTORSMATERIAL      FÖNSTER     CAFEDÈL 

TIME ROOM
21 kvm & 12 Platser

Time Room är perfekt mindre möten intervjuer , budget eller planeringsmöten.

WIFI          PC-PROJEKTOR          LASERPEKARE          WHITEBOARD          BLÄDDERBLOCK          
BLOCK OCH PENNOR          KONTORSMATERIAL           FÖNSTER          TELEFON

Recension

Kontur konferens mäter kundnöjdheten hos sina konferensgrupper efter deras besök ute på anläggningen de bokat. För att ta del av vad tidigare konferensgäster tyckte om sin konferens hos oss klicka på länken nedan.

Bildgalleri

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.