Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo

Företagskonferens på Time Hotel.

 

Vill du och ditt företag ordna konferens i en lugn och avskild miljö, men ändå med närhet till både storstadens puls och Hagaparkens lugn, då är Time Hotel ett alldeles utmärkt alternativ.

 

Vill du ordna konferens på Time Hotel, hjälper vi dig självklart med det. Vi har lång erfarenhet av sådana evenemang och törs utlova yppersta service för dig och dina gäster. Vi har två moderna, ljusa konferenslokaler som vi ställer i ordning för just dina behov. Om du inte vill börja med frukostmöte med vår välkända frukostbuffé vill säga.

Två lokaler står till ert förfogande, Talk Room och Time Room. Det större, Talk Room – med en separat cafédel i direkt anslutning – har plats för upp till 73 personer, medan det mindre, Time Room, har plats för upp till 12 personer. Alla våra konferenslokaler är självklart utrustade med WiFi och den senaste tekniken.

I konferensrummen

- Wifi
- Pc-projektor
- Laserpekare
- Whiteboard
- Blädderblock, block och pennor
- Kontorsmaterial 
- Fönster
- Telefon
- Cafédel

Talk Room


Talk Room är en flexibel, stor ljus lokal på 75 kvm och 73 platser. Här kan du ha stora till mindre möten, events, föreläsningar eller frukostmöte.

 Time Room


Time Room är ett lugnt och ljust rum på 21 kvm och 12 platser. Perfekt för presentationer, intervjuer, budget och planeringsmöten.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.