Time Hotel Stockholm

Vi på Time Hotel är ett glatt sammansatt gäng som gärna vill få er att trivas hos oss.
Ni är varmt välkomna att kontakta oss personligen!

Adress

Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm 
Tel: 08-545 473 00, Fax: 08-545 473 01
E-mail: info@timehotel.se 
Bokning: reservations@timehotel.se

kontakta oss gärna personligen!

VD/Hotellchef | Reshi Chibba
reshi.chibba@timehotel.se

Försäljnings-och marknadschef | Tiina Kalpa
tiina.kalpa@timehotel.se

Receptionschef | Sara Jansson
sara.jansson@timehotel.se 

 

Bokningsansvarig | Ninni Blomberg
ninni.blomberg@timehotel.se

Husfru | Regina Levenkova
Frukostchef | Regina Levenkova

Samarbeten och partners!

O'Learys Norrtull

Ligger 5 minuters promenad från hotellet. På sina 160 kvm erbjuder de förutom mat även ett stort utbud av aktiviteter såsom bowling, skytte, golf, racing, biljard, basket, dart m.m. Som Best Western Rewards medlem har du möjlighet att använda din restaurangcheck.

Nalles Resa 

Time Hotel har under ett par års tid jobbat med att sponsra stiftelsen med övernattningar när de har familjer som kommer till Stockholm. "För oss känns det bra att stödja en organisation som denna. De gör något godhjärtat för sjuka barn och deras familjer i en för dem svår tid. Att Nalles Resa dessutom gör detta utan någon ersättning gör det än mer beundransvärt." Reshi Chibba, VD.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.