Boka lägenhet i Stockholm

Hos Best Western Plus Time Hotel finns möjlighet att hyra lägenhet i Stockholm. I vår lägenhet får du ett extra hem iväg från hemmet. Laga din egen mat från ditt eget kylskåp och koka ditt eget kaffe precis som du vill ha det eller gå utanför dörren och njut av Stockholms stora utbud av caféer och restauranger. När du hyr vår lägenhet får du också möjligheten att arbeta ostört och hålla möten, precis som i ditt eget kontor.

Får du ett flertal kunder på besök hjälper vi er med mötes- eller konferenslokaler på vårt hotell, oavsett om ni är ett mindre antal gäster eller ett stort sällskap. Självklart ingår all teknisk utrustning såsom WiFi, projektor samt personal för att säkerställa att tekniken fungerar som ni vill att den ska göra. I våra moderna konferenslokaler finns all utrustning som behövs för att lyckas med ert möte eller konferens.

 Har du med bilen till Stockholm? Att hitta parkering i Stockholms innerstad kan vara både svårt och kostsamt. Låt oss veta i samband med din bokning så får ni reducerat pris för er parkering i garaget beläget under hotellet.

Hyra lägenhet i centrala Stockholm

Vi har en hemtrevlig och smakfullt inredd lägenhet som passar bra för affärsresenärer som planerar att stanna i Stockholm under en längre tid. Lägenheten är belägen på Hagagatan 54, med närhet till tunnelbana och kommunikationer. 

Lägenhetens generösa storlek på 51 kvm, tre trappor upp i huset, fördelat på två rum och kök gör att det inte känns trångt även om ni skulle vilja bo fler än en person i lägenheten. Vardagsrummet är vackert med högt i tak med fint ljus från två fönster som vetter mot väst. Sovrummet är separat, lugnt, tyst och mycket rymligt, utrustat med en bekväm dubbelsäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa som med enkelhet bäddas ut till en 120 cm säng.

När arbetet är färdigt för dagen finns Stockholms stora och välkända restaurangutbud i närheten. Eller varför inte besöka Best Western Plus Time Hotels mysiga lobbybar där vår serviceinriktade personal serverar ett stort utbud av god mat, härliga drinkar och alkoholfria alternativ.
För mer information kontakta oss på  info@timehotel.se

Bli medlem i Best Western Rewards - av många orsaker!

Få poäng och extra förmåner på 4000 hotell i 100 länder Ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter.

Använd poäng till hotellnätter i hela världen eller välj fritt bland mängder av presentkort , allt ifrån kläder till hemelektronik och design.

Medlemskapet är kostnadsfritt och poäng förfaller aldrig .
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.