Billigt långtidsboende i Stockholm

Vid en längre vistelse i Sveriges huvudstad kan det vara trevligt att ha sitt eget boende för att verkligen kunna känna sig
hemma. På Best Western Plus Time Hotel har vi 15 stycken moderna studiolägenheter där du kan koppla av för en längre semester eller använda som boende under din affärsresa till Stockholm. Vårt centrala läge precis invid Odenplan gör att det aldrig är långt till stadens kommunikationer samt ute- och nöjesliv. För den som vill stanna inne på hotellet har vi en mysig lobbybar, vi har även en relaxavdelning med bastu som är mycket uppskattad. Dessutom kan du inleda varje morgon med vår härliga frukostbuffé, Best Breakfast.
Välkommen till Best Western Plus Time Hotel!

Bekvämt långtidsboende i Stockholm

I en vackert inredd studio har du allt du behöver, bekväma sängar och stora utrymmen där du kan nyttja skrivbordet för arbete eller varför inte bara koppla av. Våra långtidsboenden är din egen lägenhet i centrala Stockholm med samma service som under en vanlig hotellvistelse hos oss.  Vi har olika storlekar på rum och studios som passar allt från ensamma resenärer till hela familjer. När du bor i en av våra studiolägenheter kan du dessutom hålla igång kroppen på Gym WorldClass Vasastan.

Har du bilen med dig finns möjligheten att parkera till reducerat pris i externt parkeringsgarage, beläget under hotellet.
 
För att vi ska kunna ge er den allra bästa tillgängligheten och det rum som är allra bäst lämpat är vi tacksamma om ni uppger era önskemål i samband med bokningen. Samtliga våra rum och lokaler är rökfria.

Boka på vår hemsida för bästa pris!

Bli medlem i Best Western Rewards - av många orsaker!

Få poäng och extra förmåner på 4000 hotell i 100 länder Ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter.

Använd poäng till hotellnätter i hela världen eller välj fritt bland mängder av presentkort , allt ifrån kläder till hemelektronik och design.

Medlemskapet är kostnadsfritt och poäng förfaller aldrig .
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse