Long Stay för dig som vill stanna länge 

Vid en längre vistelse i Stockholm kan det vara trevligt att ha sitt eget boende för att verkligen kunna känna sig hemma. På Best Western Plus Time Hotel har vi 15 stycken
moderna studiolägenheter där du kan koppla av för en en längre semester eller använda som boende under din affärsresa till Stockholm.

Vårt centrala läge precis invid Odenplan gör att det aldrig är långt till Stadens kommunikationer samt ute-och nöjesliv.För den som vill stanna kvar på hotellet har vi en mysig lobbybar , vi har även en relaxavdelning med bastu som är mycket uppskattad.Dessutom kan du inleda varje morgon med vår härliga frukostbuffè , Best Breakfast.    

Bekvämt långtidsboende i Stockholm

Long Stay minst 4 nätter
Long Stay veckovis
Long Stay månadsvis 

I en vackert inredd studio har du allt du behöver, bekväma sängar och stora utrymmen där du kan nyttja skrivbordet för arbete eller varför inte bara koppla av. Våra långtidsboenden är din egen lägenhet i centrala Stockholm med samma service som under en vanlig hotellvistelse hos oss. 

Vi har olika storlekar på rum och studios som passar allt från ensamma resenärer till hela familjer. När du bor i en av våra studiolägenheter kan du dessutom träna på Gym WorldClass Vasastan. Har du bilen med dig finns möjligheten att parkera till reducerat pris i externt parkeringsgarage, beläget under hotellet.
 
För att vi ska kunna ge er den allra bästa tillgängligheten och det rum som är allra bäst lämpat är vi tacksamma om ni uppger era önskemål i samband med bokningen. Samtliga våra rum och lokaler är rökfria.
Bokning:
Long Stay minst fyra nätter eller mer  i följd pris lämnas på förfrågan. 

reservations@timehotel.se

Boka på vår hemsida för bästa pris!

Bli medlem i Best Western Rewards - av många orsaker!

Få poäng och extra förmåner på 4000 hotell i 100 länder Ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter.

Använd poäng till hotellnätter i hela världen eller välj fritt bland mängder av presentkort , allt ifrån kläder till hemelektronik och design.

Medlemskapet är kostnadsfritt och poäng förfaller aldrig .
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.