Best Western Plus Time Hotel
Time Hotel Logo
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka
VINTERSALE 25 % rabatt

Upptäck vårt Vasastan.

 

Vasastan är en av Stockholms mest vibrerande stadsdelar, full av gamla pärlor – butiker och restauranger – och nyöppnade trend-spots. Vi älskar det, nedan listar vi några anledningar till varför du också kommer att göra det.

 


Det fina med Vasastan är att du egentligen aldrig behöver lämna stadsdelen. Allt finns här: restaurangerna och caféerna – såväl klassiska som trendiga – shoppingen, kulturen – muséer och gallerier. Om du ändå till äventyrs skulle vilja lämna våra ”hoods”, så hittar du Stockholm City åt ena hållet och natursköna Hagaparken med miltals av promenad- och joggingleder åt det andra hållet. Men som sagt: varför gå över ån efter vatten?
1
Time Hotel Vanadisvägen 12 113 46 Stockholm Sverige
Information
Bokning:reservations@timehotel.se
2
Hagaparken
Information
www.visithaga.se
Kontakt
Mail
Tlf.
3
Biografen Capitol
Information
www.capitolbio.se
4
Tennstopet
Information
www.tennstopet.se
Kontakt
5
Sven-Harrys Konstmuseum
Information
www.sven-harrys.se
6
Flippin Burgers
Information
www.flippinburgers.se
Kontakt
Tlf.
7
Domino Antik
Information
www.dominoantik.se
8
Café Pascal
Information
www.cafepascal.se
Kontakt
9
Rolfs Kök
Information
www.rolfskok.se
10
Carl Eldhs Ateljémuseum
Information
www.eldhsatelje.se

Hagaparken

I parken finns en rad olika paviljonger och tempel, till exempel Haga slott. Miltals med promenad- och joggingstigar runt den vackra Brunnsviken. Parkens totala yta omfattar 144 hektar och ingår i Kungliga nationalstadsparken. Kronprinsessan Victoria med familj bor sedan länge i parken.

Bio Capitol

Capitol är en repertoarbiograf med inriktning på ny film från hela världen i två salonger med 103 respektive 82 platser. Capitol strävar efter att presentera ett ambitiöst event- och specialprogram med temaserier, samtal och aktuella gäster. Bio med extra allt – t ex en restaurang.

Tennstopet

Tennstopet är en klassisk restaurang i Vasastan. Allt sedan sin tidigare adress i Klarakvarteren har den varit en mötesplats för journalister, författare och andra kulturpersonligheter. Här kan du äta hederlig svensk husman med en öl och en ”stänkare” i den vackra tennbaren.

Sven-Harrys Konstmuseum

I Vasaparken hittar du en arkitektonisk pärla: Guldhuset. Huset inrymmer en konsthall – med restaurang – där varierande utställningar av i första hand svenska konstnärer visas. I takvåningen ligger en kopia av grundarens, byggherren Sven-Harry Karlsson, tidigare hem.

Flippin Burgers

För att få inspiration till den perfekta hamburgaren åkte ägaren till Flippin Burgers runt i USA och åt hamburgare. Resultatet syns inte bara på tallriken utan även utanför: alla dagar i veckan bildas en kö vid öppningsdags. Läckra burgare och Ben & Jerry's milkshakes ger lön för mödan.

Domino Antik

Domino Antik är specialiserade på Art Deco. Många lampor från 30-, 40-, 50- och 60-talet är det. Och Luxus-lampor. Domino Antik ligger endast några minuter från tunnelbana Odenplan eller Rådmansgatan. För dig som tyckte det var bättre förr. I alla fall design-mässigt.

Café Pascal

Café Pascal ligger i ett stilla gatuhörn, bara ett kvarter från livliga Odenplan. Det prisbelönta caféet i Vasastan har inte bara vunnit förstå-sig-påarnas utan även Stockholmarnas gunst med sitt goda kaffe och matiga smörgåsar. Kanske även din gunst?

Rolfs Kök

Rolfs Kök är modern svensk krogklassiker. Grundaren ville skapa ett öppnare kök för att få mer kontakt med gästerna. Han var tidigt ute med att ta in kända, svenska arkitekter för att skapa rätt miljö. Design av Jonas Bohlin och Thomas Sandell.

Carl Eldhs Ateljémuseum

Besök Carl Eldhs unika ateljé från 1919, vackert belägen i Bellevueparken, intill Brunnsviken. Skulptören Carl Eldh var en av Sveriges mest anlitade konstnärer under 1900-talets första hälft. Se flera hundra verk av en av Sveriges mest kända skulptörer.

Facebook Twitter Google Plus Instagram
Din åsikt

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Kontakt     Hitta till oss      Tripadvisor      Instagram      Facebook      Google maps      Integritetspolicy


instagram        facebook       tripadvisor        map

Två hotell-två olika möjligheter-inom samma familj!

Njut av den fridfulla oasen i Vasastan där du hittar Time Hotel, eller ta en cykeltur längs Mälaren in till Stockholm City när du bor på Grow Hotel i Solna Strand/Sundbyberg. Vi erbjuder fantastiska sommarpriser inklusive en utsökt frukostbuffé på båda våra hotell när du vill uppleva sommar Stockholm.

Time Hotel har 144 hotellrum i Stockholm som passar alla tillfällen. Oavsett storlek får du verkligen rum hos oss. Elva av våra hotellrum är familjerum – med bäddsoffa och ett minikök – som lämpar sig utmärkt för långtidsboende eller familjeboende.

Grow Hotel är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget i expansiva Solna Strand strax nordväst om centrala Stockholm. Vi erbjuder 176 välplanerade och sobert inredda rum, med fönster från golv till tak där du bor bekvämt och har fri tillgång både till WiFi och vårt gym.
(hotellet har sommarstängt juli)Varmt välkommen till oss!

Grow Hotel

Modernt och hållbart hotell nära småstaden Sundbyberg
176 rum
Stockholms centrum: 6,8 km
Solna strand tunnelbana: 300 m
Sundbyberg tunnelbana: 500 m Modernt och hållbart hotell nära småstaden Sundbyberg  

Time Hotel

Din harmoniska oas i Vasastan 
144 rum
Stockholms centrum: 2,0 km
Odenplan tunnelbana: 0,7 km
City Buss 2 och 57: 20 m

Specialerbjudande

Boka din vistelse med  30 % rabatt
Boka din vistelse direkt hos oss  få 30 % rabatt
Time Hotel
info@timehotel.se
08-54 54 73 00
www.timehotel.seVillkor
Erbjudandet gäller sommaren 2021 i mån av plats, ett visst antal rum och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter. (Grow Hotel har stängt i juli)Time Hotel Stockholm
Vanadisvägen 12
113 46 Stockholm
Sverige

Tel: 08-545 473 00
Fax: 08-545 473 01
E-mail: info@timehotel.se 
Bokning: reservations@timehotel.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse