BOKA RUM

Rum 1

OK
   
+46(0) 8 545 473 00 info@timehotel.se

Boka superior rum i Stockholm

Kategorin superior erbjuder 22 välplanerade kvadratmeter med arbetsyta, 43” TV, tilltagna förvaringsutrymmen och sängar som gjorda för en längre sovmorgon. Rummen har samma ombonade känsla som våra andra rum. Perfekt för den som vill optimera komforten under sin vistelse i Stockholm. Sängarna i våra prisvärda superior dubbelrum går att separera och passar till allt från par, kollegor eller vänner som reser tillsammans. 

Badrummen är rymliga med alla bekvämligheter som krävs. Förutom det bekväma rummet med panoramafönster och fransk balkong får ni också tillgång till vår relaxavdelning med bastu. I ett Superior rum får ni en känsla av lyx i klassisk modern stil och möjligheten att koppla av. 

När dagens aktiviteter är färdig är vår mysiga lobbybar, eller närheten till Stockholms alla nöjen välkomna alternativ för en trevlig kväll. 

Inkluderat i rummet:

 Ett stort panorama fönster & fransk balkong.
Gratis WIFI
Badrum med dusch, golvvärme, hårtork.
Vattenkokare med te  /kaffe,
Förvaring (Safetybox ) på rummet.
22 kvm
Parkettgolv
Badkar (bara tillgänglig i vissa rum)
WorldClass Vasastan

Boka direkt på vår hemsida och få alltid det bästa priset  

Så här bokar du:

1. Välj önskat datum 
2.  Skriv WEBTIME  i rutan promokod och klicka på Sök.
3. Välj priskod: SPECIAL PROMOTION.

Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Betalt- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. "Special promotion" är vårt webbpris och inkluderar en rabatt på vårt flexibla pris som kallas "BAR".

Bli medlem i Best Western Rewards - av många orsaker !

Få poäng och extra förmåner på 4000 hotell i 100 länder Ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter.

Använd poäng till hotellnätter i hela världen eller välj fritt bland mängder av presentkort , allt ifrån kläder till hemelektronik och design.

Medlemskapet är kostnadsfritt och poäng förfaller aldrig .
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse