Välj tillval

Till rummet
BlomsterbukettMer info +200kr
BlomsterbukettBlommor efter säsong.
Rosor (styckpris)Mer info +70kr
Rosor (styckpris)Priset gäller per styck. Ange antal vid beställning.
VIP-PaketMer info +450kr
VIP-PaketMoussernade vin, choklad och frukt

Mat & Dryck
1/1 Champagne798kr
Ostbricka 65kr
1/1 Mousserande vin320kr
Chokladfat50kr
1/1 Rött vin245kr
1/1 Vitt vin245kr
Rött/Vitt (piccolo 20cl)Mer info +98kr
Rött/Vitt (piccolo 20cl)Rött eller vitt vin på piccoloflaska, 20 cl

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dessa tillval är endast bokningsbara på förfrågan & tillgänglighet senast 24 timmar innan ankomst. Vi kontaktar Er för att bekräfta tillgängligheten för Ert tillval.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: timehotel)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.