25-årsfesten –Vår show på entréplan

På Golden Hits har de två shower ;  25 års festen på entrèplan och Rock Showen en trappa upp. Oavsett vilken av våra två shower med tillhörande meny du väljer så garanterar vi dig en grym helkväll !

”25- årsfesten på entréplan  
Ankomsttid 18:00 
Spellängd 19:00-ca 2230 

Vi firar Golden Hits som fyller 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show och festernas fest!Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till modern svensk pop och schlager, av bland andra Veronica Maggio, Petra Marklund och Magnus Uggla. Detta kryddar vi extra med musik av artister som Michael Jackson, Kool & The Gang och AC/DC - listan kan göras lång.Naturligtvis toppar vi denna festkväll med ett hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren, Elvis ”The King”.

Spelperiod :  5 jan -16 juni  2018   Speldagar onsdag-torsdag   

Rockshowen – vår show en trappa upp
Spellängd 1930- ca. 2230

Följ med på en nostalgisk rocktripp som tar er genom tidernas allra största rockhits. Förvänta er en helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, och läder.Början av året fortsätter vår succéshow som får 80-talsfantasten att svänga med pudelfrillan och Roxetteälskaren att gråta av lycka.

Med en mix av såväl 60-talsrock som smäktande rockballader är det här en show där man sjunger med – vare sig man vill eller inte.The Show must go on och i februari uppdateras succén i Rockshowen 2.0. Här kan vi lova dig tyngre rockhits och ännu hårdare läder. Det blir kult, det blir glam och toner som når till taket. Welcome to the jungle av hits från Magnus Uggla, Coldplay, Queen och Rage Against the Machine

Spelperiod : 5 jan - 16 juni 2018  Speldagar Fredagar  

Två olika shower med tillhörande 3-rätters meny

Showtider:
När börjar showen och hur länge håller den på?

25-årsfesten:
Dörrarna öppnas 17.30, Ankomsttid 18.15, Show 19.00 – 22.20.

Rockshowen: Dörrarna öppnas 17.30, Ankomsttid 18.45, Show 19.30 – 22.20.

Backstage
Vi öppnar vår grymma bar Backstage från kl. 17.00, perfekt om man vill ta en drink innan kvällen sätter igång ordentligt.

Nattklubben:

Nattklubben öppnar direkt efter showerna och har öppet till 02, on-to och till 03 fr-lö.

I hotellpaketet ingår:

- Showentré på Golden Hits  ( kategori A) , tre rätters middag , garderobsavgift och nattklubbsentré . Läs mer om  Golden Hits

- En övernattning del i dubbelrum Superior  
Stor Frukostbuffè Best Breakfast 
Privat tillgång till vårt Relax med bastu

Pris : 1475 SEK /per person del i dubbelrum. 

Bokning : reservations@timehotel.se eller
08 54 54 73 00 . Bokningskod : Golden Hits 

Gäller i mån av plats. Kostnadsfri avbokning 14 dagar innan ankomst  Betalning av Showpaketet görs vid bokningstillfället.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.